Magazijnkeuring, stellingkeuring, rekkenkeuring, ……….

Over de juiste benaming voor het keuren van stalen opslagsystemen wil ik het volgende standpunt delen:
Een magazijnkeuring is voor mij het keuren van alle mogelijke zaken in en om een magazijn. Daaronder vallen behalve de palletstellingen ook; branddeuren, brandblussers, nooduitgangen, overheaddeuren, heftrucks, ladders, trappen, elektrische handgereedschappen, etc. Ik zal er zeker nog enkele vergeten.

Ik stel voor dat we het begrip magazijnkeuring ook alleen nog maar gebruiken wanneer er sprake is van een algehele (RI&E) keuring en om het keuren van stalen opslagsystemen zoals legbordstellingen, palletstellingen, inrijstellingen en entresolvloeren onder de noemer stalen opslagsystemenkeuring, palletstellingkeuring, stellingkeuring of rekkenkeuring te laten vallen.

Share

Shortcuts & Links

Search

Latest Posts